Wij zijn op de Vakbeurs Recycling, jij komt toch ook?

Als kennispartner van de Vakbeurs Recycling zijn wij op 12, 13 en 14 november 2024 aanwezig in de Evenementenhal te Gorinchem. Hier komt de afvalsector weer samen op Vakbeurs Recycling.ย 

De wereld van afval- en grondstoffenbeheerders is namelijk volop in beweging. De doelstellingen vanuit de overheid voor bedrijven met grote afvalstromen worden ambitieuzer en de mogelijkheden voor betere en meer duurzame recycling nemen toe. Exposanten en kennispartners van Vakbeurs Recycling bieden oplossingen en advies voor allerlei uitdagingen op het gebied van recyclingtechniek en afvalmanagement.

In 2050 moet Nederland een volledig circulaire economie hebben. Dat geldt ook voor de bouwsector. Circulair slopen is dan ook een topic dat de nodige aandacht vergt. Hoe hergebruiken we grondstoffen op een kwalitatieve manier in nieuwe projecten? Hoe vervangen we zo veel mogelijk virgin-materialen? Maar ook hoe we moeten omgaan met ernstig vervuild sloopafval, denk aan bijvoorbeeld Chroom-6 en asbest.

Binnen dit segment op de beursvloer zie je onder andere machines op het gebied van bouw, sloop en grondverzet.ย In het kennistheater verwelkomen wij je graag op woensdag 13 november waar het onderwerp Circulaire Bouw Economie aan bod komt. Ongekend Circulair zal hier een presentatie verzorgen.

Schrijf 12, 13 en 14 november vast in jouw agenda! Wil jij een uitnodiging voor de Vakbeurs Recycling van ons ontvangen? Stuur een mail naar info@ongekendcirculair.nl

Meer info over de Vakbeurs Recycling vind je hier

|

Meer Nieuws
×