Ongekend Circulair partner van Circulaire Bouwketen Oost-Nederland

Lancering: “Circulaire Bouwketen Oost-Nederland”

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Met die gedachte heeft DuSpot koplopers uit de circulaire (bouw)economie in de ‘Circulaire Bouwketen Oost-Nederland’ aan elkaar verbonden. In deze ketensamenwerking zetten wij in op een circulaire werkwijze, met hoogwaardig hergebruik als de nieuwe standaard.

Klik op de link voor het complete artikel van Duurzaam Gebouwd. Hier lees je verder over wie de betrokken partijen zijn, welke rol zij vervullen binnen de keten en wat de volgende stappen zijn voor de ‘Circulaire Bouwketen Oost-Nederland’.

Ben je nieuwsgierig wat de Circulaire Bouwketen voor jou organisatie kan betekenen? Schroom niet om contact op te nemen. We komen graag langs om de voordelen toe te lichten.

De Circulaire bouwketen Oost Nederland bestaat reeds uit:
Dura Vermeer Bouw Hengelo, WAM&VanDuren Bouwgroep, Stadsmijn Achterhoek, Van Wijnen Deventer B.V., Mastermate, Witzand bouwmaterialen, Bergevoet Doetinchem B.V., Kamphuis Sloopwerken en Asbestsanering, Omgekeerd Bouwen, Van Reel Groep, Architecten_Lab, DuSpot, Duurzaam Gebouwd én Ongekend Circulair

https://www.duurzaamgebouwd.nl/artikel/20240327-krachtenbundeling-voor-circulaire-bouwketen-oost-nederland

 

|

Meer Nieuws
×